.Follower ke 1000.

maaf. gambar nie tiada kena mengena dengan entry. =p
note : sila buat muka comel sbelum baca ye. :)


salam readers. follower aku dah mencecah ke angka 1000. sungguh xsangka ramai gak yg sudi jd follower aku. tp kalau pikir2 balik sebab apa ampa jd follower aku eh? blog aku nie simple je, entry pulak tah hape2.

ampa jd follower aku nie ikhlas ke? ke saja2 nak menambah bilangan follower? ala, macam ayat biasa yang selalu ampa guna! i follow u, u follow me back. tak pun aku dah follow, follow aku balik! tak kisah la, yang penting ampa happy no.

ok! lupakan pasal follow memollow nie. entry nie khas untuk follower bertuah aku yang ke 1000.
jeng jeng jeng. siapakah gerangannya??

.
.
.
.
.
.

nie dia!!

cik aina .

sila terjah blog beliau. nak jadi follower pun boleh. rasanya beliau nie baru lagi kot dalam dunia berblogging nih. aku pun xbape nak kenal lg. lepas nie boleh la kenal2. tukar2 no tepon! ye cik aina? boleh x? keke

aku xdk award nak kasi kt ang, xdan ( xsempat ) nak buat. so aku buat entry yang simple nie jelh. akhir sekali, thnx sudi jadi follower aku n tolong jawab satu soklan untuk aku boleh?. pasaipa ang follow blog aku nih? nie soklan ja jgn ang pikir aku marah ang plak. hehe .
haaa!!! sila jawab ye! saja ja nak tau.

.sekian.

7 pengomen tegar:

one2paii berkata...

pergh..tahniah2..oleh kerana gua orang pertama wish kat lu..pe kater lu wat entry lak untuk gua atas kecepatan gua memberi komen..hahah..lamo tul x menyinggah uhma lu nie..huhu

mizzapple berkata...

alamak bro! lu da femes ar. huhu
xpe2. nti klo gua rajen gua wt entry khas tuk lu. haha

nub berkata...

woot.tahniah2

Mawar Merah berkata...

Wow. Ramainye follower dia. MM br lg. Jauh lg nak cecah follower gitu. Cuma best la gak kalo rakan bertambah. (^.^)

mizzapple berkata...

nub : tq. :)

mm : lama2 nti b'tambah jgak. hehe

|AiNa| berkata...

hahahaha....sy bangga dpt jd no 1000!!!hahahahaha(ketawa tak hingat dunia..)
meh sini nk jwb soaln awk...sbb sy memang suka follow org..hehe.. :)

mizzapple berkata...

aina : wahahaha! mmg suka follow org eh! da jd tabiat ke? keh3

Catat Ulasan



 
design by mizzapple