. Award Follower Bertuah dari en. Farique.


salam readers. cantik x award nih?? apple dapat award nie dari en.farique sbb apple follower yg bertuah dlm blog dia. apple bukan saja dapat award tau tp dpt top up 5 hinggit jgak. ala jd la tu kn dari xdpt apa2. keke

kata en.farique " mizzapple sila buat satu entry mengenai award ini kerana award ini adalah saya buat khas dan teramat khas untuk mizzapple ".
wah! terharu x?? apple trharu sngt sbb dia mnghargai follower2 dia.

thnx ye en.farique kerana terlebih dahulu menjadi follower apple. blog yang xseberapa nie. sebenarnya apple pun minat jugak dengan no 3,6 nie. nak tau kenapa? sebab no nie sama dengan tarikh lahir apple. so, memang bertuah la kan.

award nie memang cantik, style. lebih-lebih lagi bila ia dibuat khas untuk apple. so, pada sahabat2 blogger jangan ada rasa cemburu tau? sila buang jauh-jauh perasaan tu. :)

************************************
hampa nak tau x kenapa en.farique memilih no 36 sbg follower brtuah?? klu nak tau hampa boleh baca kt sini.

so, jom la pakat-pakat kita terjah blog en.farique. sbb next year dia nak buat peraduan n giveaway. ha!! jgn lupa jd follower beliau sekali ye.

akhir sekali, thnx again en.farique!!

~sekian~

26 pengomen tegar:

Mawar Merah berkata...

Oh. Congrats Mizz Apple! (^.^)

mizzapple berkata...

hehe. tq mawar merah!

Irma A.Wahid berkata...

tahniah kamu~~~

i da folo u n folo me back~~thx~~~~

mizzapple berkata...

tq irma. :)

Abdul Farique berkata...

hee . tahniah !! nanti claim topup 31 hb ni ok :)

aleen aiden berkata...

woah..award btol2 custom made utk mizzaple nih.congratz!hee ;)

shahjiehan berkata...

salam kenal

mizzapple berkata...

farique : hehe. wokeh!

mizzapple berkata...

aleen : tq2. :)

shahjiehan : salam kenal jga.

Cikbelog berkata...

wah congrat dpt adiah ;)

ekmal berkata...

bw + following :)

Amni berkata...

mizzapple nyer folilower pon dah meletup.. serius ramai.. dapat hadiah lagi.. memang rezeki la kan...

Mariana berkata...

shantek header dolly u
btw dah folo u...folo me back ya
http://diarialeesya.blogspot.com

mizzapple berkata...

cikbelog | ekmal : tq. :)

mizzapple berkata...

amni : hehe. rezeki :)

mariana : tq. =)

hamihemo berkata...

Anda di tag http://hamihemo.blogspot.com/2010/12/giveaway-3tahun-blog-misztrex.html

afzan berkata...

tahniah :)

mizzapple berkata...

hamihemo : tq. nti apple amek ye.

afzan : tq. :)

chegu abbas berkata...

taniaah,....
meh ambik award meh...
http://cheguabbas.blogspot.com/2011/01/award-for-chegu-followers-thanks-for.html

mizzapple berkata...

chegu : tq.
nti apple amek. :)

|AiNa| berkata...

tahniah..best nye dpt award..nway follow u... :)

maCy berkata...

congrate mizapple! mac singgah tengok name. nick macy pn apple jugak tp appleijau. huhu

mizzapple berkata...

aina : tq2. :)

macy : tq.
yeke? suka apple gak eh!

nub berkata...

wooh2 tahniah!

mizzapple berkata...

nub : tq. :)

Abdul Farique berkata...

mizzapple , nak sy nak bg hadiah tau mizzapple tak bagi no fon ? ataupun mizzapple nak cara lain ke ? that means nak sy send no topup ke ? inform at my shoutbox ya :)

Catat Ulasan



 
design by mizzapple