Award again!!

First!


salam readers. apple dpt award lg. nie ha award dari cik fa-zlyn
cam biasa la kena jawab soklan.

soalan

1. citerkumrsfaz.blogspot.com di mata kalian :
nama tuan punya blog nie fa-zlyn. muka dia ala2 cina gitu.

2. nama blog anda dan kenapa anda letak nama itu :
nama blog sy mizzapple. saya letak nama tu sebab saya suka makan apple.

3. nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea tu :
http://appleohapple.blogspot.com time nak buat blog nie sy tgh makan apple. idea dtg dari si2 la. keh3

4. apakah kaedah dalam penulisan blog anda :
macam2.

5. apa perasaan anda bila tengok blog orang cantik & menarik sedangkan blog anda tidak :
teringin nak ada blog camtu.

6. bilakah blog anda diwujudkan :
Jun 2009. setahun lebih sudah.

7. siapakah orang pertama yang tahu dan menjadi follower blog anda :
alamak. xingat la pulak.

8. sila tag 5 orang lain untuk menerima anugerah dan pas kan syarat2 ini :

kudin nz
keen
nora

3 sudah yg selebihnya apple kasi kt pengunjung blog apple.


dan syarat2 sebelum ambk award nih adalah:
jawab soalan2 nih k!

1. mizzapple di mata kalian :
2. nama blog anda dan kenapa anda letak nama itu :
3. nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea itu :
4. apakah kaedah dalam penulisan blog anda :
5. apa perasaan anda bila tengok blo
g orang cantek & menarik sedangkan blog anda tidak :
6. bilakah blog anda diwujudkan :
7. siapakah orang pertama yang tahu dan menjadi follower blog anda :
8. sila tag 5 orang lain untuk menerima anugerah dan pas kan syarat-syarat ini :

~sekian~

Second!

thnx zanna anugerah apple award nie.


award nie paling simple sebab xperlu jawab soklan. suka2. =p
so. apple nak kasi award nie kt member2 blogger yg the best la. hoho

biskut
along
cekmet

* pada yg kena tag. sila amek ye. tq *

7 pengomen tegar:

NuSaNa NoSa 91 berkata...

wah3~ thanx yep apple.. nnti keen wat tau~ ^_^

nora berkata...

cik apple....ooo cik apple, nora datang ni nak makan apple ada lagi tak =p, hehehhe

nora berkata...

jap jap jap apple bg noa award ek. waaaaaa terima kasih apple

:: Zanna :: berkata...

wah!!! mizzapple blog dh di iktiraf yer!! ehehe~~

Cempakamelati berkata...

tahniah dapat award.

biskut berkata...

thanx sangat2 kat MizzApple..ko selalu bermurah hati tag aku untuk amik award.hehe

kalau time tuh ko makan banana mesti nama ko mizzBanana kan...hehe

mizzapple berkata...

keen : welkem2. wokey!

nora : apple ada sokmo. welkem noa.

zanna : blog zanna jga da di iktiraf! ^^

cempaka : tq2.

biskut : welkem biskut. apple mmg b'murah hati. keke

uiksss. xdenye. apple jrng mkn banana. =p

Catat Ulasan



 
design by mizzapple