. Contest Review Blog Fix Computer Problems .

Assalammualaikum.

Ni contest kedua aku join. Contest ni dianjurkan oleh saudara MJ. Blog yang memberikan informasi bermanfaat kepada peminat komputer dan IT. Blog yang dimaksudkan adalah myglobalnetworks.com.

ok. kita mulakan review pertama.

.Mengenai myglobalnetworks.com.

Blog yang berasaskan komputer dan IT memang selari dengan beliau kerana beliau pakar dalam bidang komputer. dari pemikiran saya design blog ni harus dititikberatkan kerana sebagai pengunjung, kita selalu beranggapan bahawa dunia IT mempunyai teknologi yang canggih, oleh itu blog tersebut harus mempunyai design yang cantik dan menarik.

.Header blog.

Header sangat penting kerana dengan header dapat meningkatkan pengunjung ke blog kita. dari pikiran saya, header fix computer problems perlu ditukar kerana sebagai blog yang berasaskan komputer dan IT seeloknya diletak gambar berkenaan komputer dan IT.

.Entri blog.

Entri didalam blog fix computer problems memang bersesuaian dan memenuhi kehendak pengunjung yang ingin mengetahui tentang dunia komputer. seeloknya juga disetiap entri diletakkan gambar atau video yang bersesuaian bagi menarik minat pengunjung.

.Kesimpulan.

Blog fix computer problems memang sesuai dikunjungi bagi peminat2 komputer dan IT. Tak banyak yang perlu diubah, hanya sedikit saja. Rasanya ni saja yang mampu aku review. aku pun bukan pandai sangat nak review blog orang. akhir sekali. pada sapa2 yang nak join. boleh klik SINI.

Hadiah agak lumayan. wang terkumpul sebanyak RM 700.00 untuk tempat 1 hingga 3. so, apalagi jom la join reramai.

14 pengomen tegar:

Adi Zhaf berkata...

lumayan beb

:: Average ::

mizzapple berkata...

mmg lumayan.
jom la join.

YAYA AZURA berkata...

wahh..banyak tu RM 700 ...

tq mizzaplle sudi singgah blog..
yaya follow sini...jom singgah lagi blog ibu wafiq..

~ Mr Ej ~ berkata...

Assalamualaikum..dah follow kamu...

mizzapple berkata...

yaya : mmg bnyk.
tq.

mr ej : w'salam. tq.

Ana admi berkata...

sungguh lumaya hadiah ya mis apple

ghost writer berkata...

ingatkan nih entry review

harap memenanginya.

kAmi dAn mEreKa berkata...

wow. kaya la macam ni.
gud luck! hoho =)

nabila saat berkata...

btw jom join kontest sapa lagi terror dan poyo

http://nabilasaat.blogspot.com/2011/04/kontest-sapa-lagi-terror-dan-poyo.html

hawiz berkata...

wow..best tu..good luck tau..hihi

papabear berkata...

blog dia tu memang ada banyak tips.. best..

caliph shuriken berkata...

gud luck ^^

latest en3: antara Mentor & AF

Rina AVAIL a.k.a cik betty berkata...

wah hadiah cam besh tp bnyk pulak contest nk join.. tersempat..

MJ berkata...

terima kasih atas commennt dan cadangan. mj sudah membacanya dan membuat penilaian. terima kasih sudi join contest blog nie.. Selamat berblogging.. salam..

Catat Ulasan



 
design by mizzapple