. Giveaway Zalin onceitalk.com .

Assalammualaikum.

Selamat petang semua. Dah makan/minum petang belum? Kalau belum sila pergi isi perut dulu ye.

nie first GA yang aku join. disebabkan GA nie paling simple dan senang, tu sebab la aku join. Ok, GA nie dianjurkan oleh en. zalin.

senang ja nak join GA ni. hanya perlu buatkan satu entri bertajuk " Giveaway Zalin onceitalk.com ". jom la reramai join. xjoin rugi tau, hadiah pun kira ok la, top up free, sapa xmau kan? keh3

so, pada sesapa yang nak join. boleh klik banner kt atas ni. ataupun kat sini.

akhir sekali aku nak tag mamachia.

rasanya nie first GA en.zalin, jom reramai kita meriahkan GA ni, support member2 blogger.

.sekian.

10 pengomen tegar:

Zalin berkata...

salam...a'ah..ni first GA..TQ join mizz..good luck..

ghost writer berkata...

nak ucap gudluck jer untuk mizz

Cik Yana berkata...

Cik Apple, gud luck untuk GA ni. Cik Yana tak pernah bertuah GA2 ni. Hahaha~

Entry terkini: Entry Kasih Sayang Kepada Nuffnang

mizzapple berkata...

zalin : w'salam. tq 2. :)

ghost : tq bisk.

cik yana : tq. join le. mn tau GA nie bertuah kt cik yana. huhu

Mamachia berkata...

good luck ..mizzapple.

hanisa sabrina berkata...

good luck ye . semoga dpt .

mizzapple, hope dpt juga bg sokongan dlm first contest saya k ?

THANKS SGT2 !

kay_are berkata...

GA lagi?? gud luck ye ^_^

Henry Zackery berkata...

ni kontes ape ?? x paham la :(

Dalam Tandas Pun Boleh

mizzapple berkata...

mamachia : tq.

hanisa : insyaallah.
akan d'join. :)

kay-are : tq. huhu

henry : nak tau kontes apa. sila tanya tuan penganjur. hehe

SiLabiLabi berkata...

jom join contest LabiLabi pula..click " NineMustafa" pada signature LabiLabi

IKLAN FREE & Follow Blog Labi-Labi NineMustafa
& JariPlastik

LabiLabi da follow kamu

Catat Ulasan



 
design by mizzapple