.Follower ke 2000!!.

Assalammualaikum.

Akhirnya nombor yang ditunggu2 sampai jugak. Terima kasih kepada semua geng blogger yang sudi memfollow blog yang xseberapa ni.

Follower yang bertuah ni adalah milik kepada.
jeng..jeng..jeng..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

en. Arep Xarevierxr


Sebagai menghargai follower bertuah ke-2000, entri kali ni ditujukan khas buat anda. Maaf sebab xdak award nak bagi.

Blog en. Arep ni agak simple, baru first time aku masuk, n xbanyak yang aku tau pasal blog en. Arep ni, so pada sapa2 yang nak terjah blog en. Arep, sila klik SINI.

Akhir kata terima kasih sekali lagi pada semua follower dan pengunjung-pengunjung blog apple. Tanpa anda siapalah mizzapple. ^^

.sekian.

13 pengomen tegar:

kyle berkata...

wow, congratz ade 2000 followers dh =)

♥ bella nabila ♥ berkata...

tahniah3...pomote ar belog bella lak..nak gak follower beriban..huhu..kiding jer

:: Zanna :: berkata...

wah!!! dahsyatnya follower m.a. 2000 tu..tahniah!!

Terkini : lelaki desperate

Arep Xareviexr berkata...

wah wah!! tenkiu banyak banyak so much lah mizzapple!! huhu,tak sangka lah pulak jadi follower yg ke-2000,,hukhukk
kasi lah award sikit,,
sikit pun takpe,,topap 10 pun jadi lah,,hakhak,, *mengharap siot*
//_^
btw,,thanks alot yea.. muah cit cit!!

KAMIHIDUP berkata...

tahniah. :)

mizzapple berkata...

kyle : tq. :)

bella : tq. insyaallah. weee

zanna : tq zanna.

arep : woot2! sama2.
xsempat nak bt award la der. huhu

kami : tq.

Syat0za berkata...

tahniah kak apple! =D

Cik Yana berkata...

Dah 2000. Tahniah :)

ghost writer berkata...

congratz Mizz nina..err,mizzapple.

tuh jer nak ucapkan untuk keterujaan mizz.moga semakin sukses.

Arep Xareviexr berkata...

mizzapple..
kalau tak sempat,so tolong sempatkan lah eah,,hahaa

nora berkata...

waaaaaa
2k tuuuuu
taniah taniah

ENTRY HOT : Lucah Day :p

Abang Zam berkata...

waah..abang punye baru 42 orang..kalau tambah Mizzapple baru 43..
haha..mizzapple tanak jadik yg ke 43 ke?? special woo

Abang Zam berkata...

tahniah mizzapple! anda follower ke 43!! yeahoooooo~

Catat Ulasan



 
design by mizzapple