. Follower Bertuah ke 3ooo!! .

Assalammualaikum.

Apa habaq semua? dah lama aku tak update. blog pun dah bersawang. siap labah-labah buat sarang lagi. ngeeee .almaklumlah bz memanjang.

Disebabkan kesibukan yang melampaui batasan, hari nie aku just nak perkenalkan follower bertuah aku yang ke 3ooo!

Aku pun tak sangka masih ada jugak orang nak folo aku, walaupun aku jarang update sekarang. terima kasih banyak2 la no pada sapa2 yang sudi folo blog aku.

Berbalik pada cerita asal, follower bertuah blog mizzapple jatuh kepada.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



nak tau sapa ika nie. p la tengok sendiri no. aku pun tak berapa nak kenal. hehe

to ika : terima kasih banyak2 la folo blog ceq na. singgah2 la selalu. jangan folo ja, tapi tak singgah. ok, keep in touch. touch n go!

.sekian.



 
design by mizzapple