. Follower Bertuah ke 3ooo!! .

Assalammualaikum.

Apa habaq semua? dah lama aku tak update. blog pun dah bersawang. siap labah-labah buat sarang lagi. ngeeee .almaklumlah bz memanjang.

Disebabkan kesibukan yang melampaui batasan, hari nie aku just nak perkenalkan follower bertuah aku yang ke 3ooo!

Aku pun tak sangka masih ada jugak orang nak folo aku, walaupun aku jarang update sekarang. terima kasih banyak2 la no pada sapa2 yang sudi folo blog aku.

Berbalik pada cerita asal, follower bertuah blog mizzapple jatuh kepada.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



nak tau sapa ika nie. p la tengok sendiri no. aku pun tak berapa nak kenal. hehe

to ika : terima kasih banyak2 la folo blog ceq na. singgah2 la selalu. jangan folo ja, tapi tak singgah. ok, keep in touch. touch n go!

.sekian.

15 pengomen tegar:

EB berkata...

Alhamdulillah...

..ika itu aku.. berkata...

speechless jap..hihi
maceh la kat mizzapple..
i'allah akn terus keep in touch..
sy bdk bru bljr =)

b a m b a m ' s berkata...

3000 sudahh!! :)

tahniah!

E n t o y C a i r o berkata...

fuhhhh..ada baki hambuk sikit...hehe

akuwanblur90 berkata...

waa.. dah tak bersawang dah.. hehe

ghost writer berkata...

panjang sibuk kamu ye mizzapple..sedar2 dah 3010.

KAMIHIDUP berkata...

3000? telan air liur kejap.

mizzapple berkata...

EB : :)

ika itu aku : sama2.
keep in touch.
touch n go! :)

bambam : tq. :)

mizzapple berkata...

entoycairo :mik la. huhu

akuwanblur90 : hehe. nnti brsawang balik. keke

ghost : biasa la bisk. bz mmanjang. :)

kami : telan jgn xtelan. =p

cityiklan berkata...

Cityiklan
Iklancoffee
andaforex
iklan percuma Online Malaysia

farouq berkata...

buka jer profile hati ni telah dimiliki..isk, isk mr farouq tujukan lagu ni khas kat cikgu mia..
http://www.youtube.com/watch?v=R7ngmgKSrZA
bulan ditutup awan he.he enjoy bergurau jer cik miz apple.

Alin Marlini berkata...

byk dah pengikut..baguss..

Famili Ceria berkata...

wow...ramainya follower...3K tue...

mizzapple berkata...

farouq : tq farouq.
sedap lagu. haha

alin : :)

famili : sikit je tu. hehe

farouq berkata...

u are welcome & selamat berpuasa & menunaikan solat tarawih.

Catat Ulasan



 
design by mizzapple